Dürdane Özdilek Ortaokulu

Adres
Emekevler Mah. Altun Sokak No40/1 İç Kapı No0 Özdilek Alışveriş Merkezi Yanı KARTEPE/KOCAELİ
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; düşünen, sorgulayan, üreten, insan hak ve özgürlüklerine değer verip, saygı gösterebilen; teknolojiyi eğitimde kullanabilen; sosyal etkinlik grupları oluşturup toplum içinde iyi karakterli bireyler yetiştiren; çevrede bilim ve kültür merkezi olan bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi,Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda;öğrenmeyi öğrenen, birbirini anlayan,görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak gören,kendi kendine yeten, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen,yetenek ve ilgilerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak.
Kaloriferli (Doğalgaz)
Ulaşım
İl ve ilçe merkezinden şehir içi otobüsleri ile kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.
Emekevler Mahallesi Altun Sokak No:40/1 İç Kapı No:0 KARTEPE/KOCAELİ
İlçe merkezine 1 km, İl merkezine 10 km uzaklıktadır.