KOCAELİ / KARTEPE - Dürdane Özdilek Ortaokulu

Ock

Kocaeli Valiliği kooordinesinde yürütülen önem projesi kapsamında "Kültürüm Önemli" etkinliği ebru ve kaligrafi çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çalışmanın gerçekleşmesinde bize destek olan Kartepe Diyanet Gençlik Merkesize teşekkür ederiz.

Ock

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem ikinci yazılılar 25 Aralık 2023 Pazartesi başlıyor, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yazılı sınavlar tüm sınıflar için aynı anda ortak 2. Ders saatinde yapilacaktir.

Mazereti nedeniyle sınavlara katılamayan öğrencilerimizin mazeretlerini beyan eden belgelerini sınavdan sonraki ilk 3 iş günü içinde okul idaresine sunmaları önemlidir. Aksi halde sınava girmemiş sayilacaklardir.

Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ara

Resmî ve Özel Ortaokullar ile Liselerde Okul Genelinde Yapılacak 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlarına Yönelik Örnek Soru Kitapçıkları Yayımlandı.