May

SİVAS'TA YAPILAN TÜRKİYE KÜÇÜK ERKEKLER KARETE ŞAMPİYONASINDA OKULUMUZ 5/A SINIFI ÖĞRENCİSİ BERKAY SÖĞÜT TÜRKİYE 2.OLDU.

ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

My Digital World e-Twinning projesi ile ilgili görselleri ve tanıtım videosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri deprem müzesine ziyarette bulundular.

Mrt

Küçükler Futbol Turnuvasında finalde mücadele ettik.

Mrt

Ülkemizdeki tüm okullarda gerçekleştirilen eş zamanlı deprem tatbikatı okulumuzda da gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Küçükler Futbol takımımız 2021-2022 Okul Sporları Kocaeli il birinciliği yarışmalarında 4 Mart Cuma günü Derince Dumlupınar Ortaokulu ile Final maçına çıkacaktır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi'ne katılım gösterdi.

Ock

Dürdane Özdilek Ortaokulu olarak e-Twinning kasamında gerçekleştirdiğimiz projemiz başlamıştır.

Haz

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hüsne PEKDAŞ  koordinatörlüğünde 6. Sınıflardan öğrencileri ile 15 Günde; 15 Ayet, Hadis ve Dua e-Twinnig projesi uygulanmaya başladı.

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Ock

Okulumuz bahçesi ağaçlandırma işlemleri tamamlandı.