KOCAELİ / KARTEPE - Dürdane Özdilek Ortaokulu

M.F DEZENFEKTE İLACLAMA TEMİZLİK FİRMASI TARAFINDAN OKULUMUZ İLAÇLANDI.

Kas

Okulumuzda 26. çalışma yılını dolduran hem öğretmenlik hem de idarecilik yapan Çetin ARSLAN öğretmenimze ziyarette buluınduk.

Kas

Değerli Velilerimiz; 27-28 Kasım 2023 tarihinde saat 13.15 itibari ile ilkokul binası toplantı salonunda yapılacak olan toplantıya katılımınız önemle rica olunur. Toplantı ile ilgili detaylar aşağıda paylaşılmıştır.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye'nin her köşesinde coşku ve gurur bir arada! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Ekm

İstanbul gezimizi gerçekleştirdik.